Test

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=nl&tl=de&u=http%3A%2F%2Fwww.appartementmittelberg.nl

Appartement 224 Aparthotel Mittelberg

Welkom op de internetsite van ons appartement, nummer 224 , in het Aparthotel Kleinwalsertal in Mittelberg, Oostenrijk!

 

Ca. 805 km van Utrecht ligt een klein wintersportparadijsje. In het fraaie berglandschap bijna aan het einde van het Kleinwalsertal ligt het rustige Mittelberg. De sfeer die er heerst is vriendelijk, gemoedelijk, kleinschalig en authentiek. Voor iedereen die houdt van een wintersportvakantie in de ruimste zin van het woord. Het Kleinwalsertal bestaat eigenlijk uit een viertal dorpjes net over de Duits – Oostenrijkse grens. Vanuit het Duitse Oberstdorf passeer je na de grensovergang achtereenvolgens: Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad. In de dorpjes zijn tal van gezellige restaurants, (apres-ski) bars, schitterend gelegen berghutten en leuke winkeltjes te vinden. Mittelberg is het hoogstgelegen dorp op 1250 meter en is omringd door bergen met toppen tot 2600 meter hoogte. Hierdoor is het Kleinwalsertal een sneeuwzeker gebied waar het mogelijk is om te skien van begin december tot begin mei.

Vanaf 1 mei 2013 zijn wij de eigenaar geworden van appartement 224 in het Aparthotel in Mittelberg.

Op deze pagina willen wij u graag kennis laten maken met het Kleinwalsertal en het appartement.

 

Het Aparthotel Kleinwalsertal biedt vele faciliteiten waarvan u naar wens gebruik kunt maken. Waaronder gratis gebruik van zwembad en sauna

 

“Bergbahnen Inclusief” voor onze gasten in de zomerperiode. Hiermee kunnen gasten gratis gebruik maken van alle liften/gondels in het gehele Kleinwalsertal. Ideaal om ook de hogere delen van Mittelberg en omgeving te ontdekken.